| |

Agilitywalker; CWalk


Namn
: Niklas Alfonzo Gonzalez Jonsson
Född: 910210
Dansar: CWalk (Drum n Bass, Hardstep)
Klädstil: Hiphop/Skejt

Bakgrund:
Allt började med att Niklas blev visad ett videoklipp på YouTube, där en tjej visade sina skills inom Drum n Bass dansen, av hans äldre bror (mig) och blev genast förtjust i den. Han började träna lite för sig själv ganska direkt och var väldigt snabb med att lära sig grundstegen och lika snabb att visa upp det för mig.

Niklas letade inspiration på internet vilket han också fann och utvecklades mer och mer för varje dag. Det var även online som han hittade Hardstep och fattade tycke för den dansen också! Hardstep är en dansstil som dansas till bland annat House musik, vilket redan spelades i Niklas hörlurar. Att hitta en dansstil till den musik som han redan lyssnade på fick Niklas att vilja dansa den mer!

Senare fick Niklas syn på dansstilen CWalk, som nu är det han dansar mest. Det tog honom inte mer än 2 veckor för att se hyfsat bra ut på dansen. Nu har han hållt på med dansen i 3 månader och kan redan dansen så bra att han hittar på egna danssteg och koreografier eller "combos", som han kallar dem.





Tävling
Niklas ska delta i en tävling, arrangerad av Cwalk dansaren Miztha Nguyen, nån gång 2010. Man skickar in sitt bidrag till Miztha som senare kommer att laddas upp på ett nytt YouTube konto, tillsammans med alla andra tävlande! Användarnamnet till kontot är tillsvidare okänt.

YouTube klippet ovan är Niklas senaste Cwalk film som spelades in 26 november 2009. Detta är alltså INTE Niklas tävlingsbidrag.

Kontakta - Frågor
http://MizthaNguyen.blogg.se/ - frågor om tävlingen!
http://agilityfingers.blogg.se/ - personliga frågor till Niklas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0