| |

shzethg

Rubriken sammanfattar dagen!
Har inte gjort mycket alls idag heller, vaknade innan 10 mot min vilja men kunde inte somna om sen..
har suttit på facebook hela dagen, med att göra egna applikationer. Gud vad meningslöst egentligen, ungefär som allt annat jag gör om dagarna :)

Niklas gjorde maten idag: lax med ris&potatis och nån sås. Fett gott iaf ;D
Och jag vet inte hur jag ska spendera mina 100 kronor än heller.. otroligt att jag hållt fast vid dom så länge som jag har ^^

Skriver kanske mer senare ikväll.
Peace!

yahh

Trött som fan idag, gick å la mig fett sent igår som vanligt ><'
har inte spelat nåt M&L alls som ja sa , men ska väl börja lite med det snart :D Mitt comviq kompis har gått ut nu så ja kan inte messa :( men tänkte köpa pengar typ redan imorn eller nåt, har ju ändå 100 spänn..

inte snackat med felle på länge heller :c
gtg fixa mej osv, ska träffa några kompisar :)

Peace!

hai thar!

Stressat hela dagen för att hinna med allt som jag planerat ;o han väl med allt förutom att jag skulle vilja gå på dubstep eventet i Järna idag, men har blivit bjuden till Kimmys granne för att lira Mario Kart Wii och Wii Sports Resort bland annat. Så ja måste svika Bratkilla ikväll alltså >_<

Well, ska äta nu och sen dra med tåget om en halvtimme så ja hinner inte skriva så mycket mer.
Mina besökare bara försvinner mer och mer för varje dag, i dun liek itz XD

Peace!

SSK vann! :D

Är ju inte så insatt som sagt men fan va kul det var på hockeyn iallafall! Första perioden så gjorde SSK mål efter drygt 40 sekunder va ja minns, alla typ "WHOOOOAAAAAAAAAAAAA" och jag typ "jippii :)".. sen stod det 3 - 2 till SSK i sista perioden och jag satt helt spänt och VILLE verkligen inte att Modo skulle göra mål, haha XD

Yah, ska dra upp till Kimmy nu igen men kanske hinner blogga en snabbis imorgon :) Vi ska till douglas och lira lite Wii, så jag fick låna lillebrorsans Wii-motes så vi kan spela flera :D

Peace!

Jag hatar pengar

Hello! Har sovit hos Kimmy två nätter. Han har varit iväg och jobbat mestadels så jag har suttit hemma hos honom och lirat Resident Evil 4 som börjar bli jävligt kul nu! Ska förmodligtvis dit imorgon igen då grannen har bjudit ner oss på chillkväll med tvspel osv, ska bli naiz!

Några problem har ordnat sig lite för min del så jag mår fett bra, förutom att mobilen är värre än någonsin. Den går verkligen inte att ladda, så enda lösningen är att ta ut mitt batteri och ladda genom någon annans mobil. Självklart ska alla i närheten ha Samsung också. Så om ni smsar och jag inte svarar förrän kanske flera timmar efter så vet ni varför. Dessutom så går mitt Comviq Kompis ut om 2 dagar.. och miss busskort slutar gälla på söndag.. uh, hatar pengar!

Nu måste jag fixa till mig lite sen ska jag hänga med pappa och alla på hockey, typ SSK - Modo eller? Vet inte, är inte direkt intresserad men lillebrorsan ska vara maskot! :D

Peace!

wzup

Vaknade sent idag igen, men har bestämt mig nu för att lägga mig tidigare om kvällarna.. eller att lägga mig på kvällen överhuvudtaget, vore bra..
Sprang och köpte mjölk sen vart det teven med That 70's Show, Simpsons och Scrubs!

Märkte att "mina" hörlurar har pajat ännu mer, såpass att sladden snart går av heh.. så ja antar att jag måste kirra ett par nya så snart som möjligt ><
Allting i livet är så extremt pengaberoende, det är så jävla irriterande.. finns inget jag hatar mer än pengar!

Kusin Kimmy ringde precis och bjöd hem mig ikväll, vilket brukar vara bra för att få mig att somna i tid eftersom jag är så dålig på att bestämma när det är dags att sova. Ah, ska bli fett kul iallafall och ska spöa honom så hårt i Street Fighter! ;)

datzit, peace!

Mario & Luigi: PiT/BIS



Var in till Södertälje idag och såg att Mario & Luigi: Bowser's Inside Story till DS fanns att köpa, vilket jag HELT har missat! Skrev ner det i mobilen direkt för att sen dra hem och ladda ner det, men det slog mig precis att jag inte ens har spelat klart Mario & Luigi: Partners in Time till DS än. Tänkte skriva att det bara är att ta fram mitt DS och börja nöta det, men såg att jag bara hade SAV filen men inte NDS filen.
Jag fixar nog det senare eller imorgon.

Måste tyvärr, även fast jag inte gillar det, klaga lite på M&L:PiT då det har en väldigt begränsad spelyta under hela spelets gång. Det finns inte så många vägar att gå än just de vägar man ska gå för att komma vidare i spelet. Det känns som att man blir guidad längs hela spelet, vilket är lite tråkigt.
Ännu ett minus är fienderna. Då spelet är ett RPG spel så är det nästan en självklarhet att spelaren ska få träna upp sina karaktärer hur mycket man vill, när man vill det.. men när fienderna syns på banorna och dessutom försvinner efter man besegrat dom, blir det hela mycket jobbigare. Och om jag inte minns fel så respawnas dom inte heller förrän man klarat hela banan och sen återkommer till den.

Anyways, håller på att ladda ner M&L:BiS nu och hoppas på att det inte är samma spel, men med en annan handling. Jag återkommer till det om några dagar när jag testspelat det ett tag..

Keep playing, peace!

NY; gamer kategori ;)

Tänkte att ja fixar en gamer kategori så att ni som är sjukt ointresserade av tvspel ska slippa läsa mitt tjat om just det eftersom jag förmodligtvis kommer vilja skriva mycket om det då det (tyvärr) är ett av mina största intressen ;>
Inviger denna kategori med att skriva ner mina förväntningar inför det nya spelet New Super Mario Bros. Wii. ;



NEW SUPER MARIO BROS. Wii



Det här kan inte bli bättre since im a true Nintendo-gamer OCH följt Mario serien sen början! Dessutom har jag ett större intresse för oldschool retro platform spelen än för spel such as Halo, Gears of War och Call of Duty. Alla dessa krigsspel känns bara som en löjlig tävling om vem som kan frambringa den coolaste grafiken.. när jag tänker efter så känns det faktiskt som om de flesta utav 360 spelen satsar på att den übermäktiga spelgrafiken ska vara det element som ger spelaren en helt unik upplevelse vilket, enligt mig, blir väldigt tråkigt i längden. Jag säger inte att jag inte tycker att det är kul att spela spel som har en näst intill helt realistisk grafik, bara det att Super Mario spelen aldrig ens behövt tänka på hur grafiken ska vara men ändå ständigt ligger på top 10 listan. I'm just saying..

Jag läste igenom en recension på IGN om NSMBWii och så som det såg ut så verkade det vara en bättre version utav DS spelet, vilket verkar jävligt lovande eftersom jag verkligen ÄLSKADE det och spenderade ett x-antal dagar med det framför ögonen. Jag hoppas också innerligt att det här spelet blir den största utmaningen någonsin inom 2D Mario spelen, eftersom inget spel egentligen har varit en riktigt utmaning där man sitter och NÖTER för att äntligen klara den där jävla banan med nöd och näppe!

Jag läste vidare och såg att det även gick att spela Multiplayer Adventure. Det är alltid kul att teama upp och röja igenom ett helt spel tillsammans, och det kan ju inte bli annat än perfekt när man gör det som Mario och Luigi! Inte nog med det, man kan även spela som 4 player (bilden)
Man får hoppas bara att spelet inte fokuserar mest på att vara just ett multiplayer spel och sviker 1player stilen HELT, som till exempel besvikelsen Guitar Hero: World Tour.. men det är en annan historia!

Läste oxå att det finns iallafall två nya uppgraderingar vilka var: Ice Flower, motsatsen till Fire Flower, som fryser ner fienden till ett isblock som man kan glida runt på eller kasta iväg. Och så fanns det Penguin Suite som gör att man inte halkar runt som bambi på is och ger bättre kontroll under vatten, dvs man simmar bättre. Hmm, "simma bättre" känns igen. eh, typ FROG SUIT från Super Mario Bros 3? En av FLUDD's upgrades från Super Mario Sunshine? BLUE SHELL från New Super Mario Bros och nu the Penguin Suit från NSMBWii.. Jag menar, det hade varit AWESOME om dom hade återanvänt till exempel klassikern The Frog Suit istället för att hitta på ännu en fantasilös uppgradering, uh..

Anyways, spelet verkar ju vara ett helt underbart spel som alla andra non-sport relaterade Mariospel och det är ju ingen direkt överraskning heller, jag menar Shigeru Miyamoto! <3
Pinsamt nog så äger jag inte spelet ännu, men det är bara en fråga om pengar faktiskt.. kosta vad det kosta vill, det ska bli SÖNDERSPELAT av mej som alla andra mariospel ;)

Keep playing, peace!

blogg design fail (?)

Aight, nu vet jag hur folk menar när dom säger att "din blogg ser jättekonstig ut? :S".
Ronja var snäll och printade hur det såg ut, och så här såg det ut på hennes dator:



Om ni inte ser vad som är fel så är halva texten dold bakom menyn till vänster och hela content-delen täcker över headern/bannern.. anyways, det ser inte ut så som det egentligen ska göra.. så, jag hoppas att ni som kollar min blogg och ser att det är som på bilden eller liknande förstår att det inte ska vara så.

kan oxå vara så att bloggen blir konstig om man öppnar den i Internet Explorer. Så jag antar att min blogg ses bäst i Mozilla Firefox, så för er som klagar.. ladda ner firefox istället ;o
Det är inte min blogg det är fel på, det är eran dator! >;@

that's it, peace!

idag osv

yoyo! ;D

tog mej hem från Ru vid 5 tiden, så ringde krall och ville hooka så ja drog direkt hit och nu sitter jag här ^^
vi lira NHL10 förut och jag torskade med 1 - 0. Spöade honom i straffar sen ändå så det gör inget! ;)

På tal om spel så laddade jag mitt DS hos Ru oxå (min laddare är hos pappa, har inte vart där på nåra dagar) och satte igång Animal Crossing och märkte att mina blommor hade inte alls försvunnit :D dock så har några försvunnit sen jag glömde spelet hos Kimmy men jag trodde det skulle försvinna ännu mer nu, men som sagt så gjorde det inte det! ;)

Krall har ju fixat jobb på BR Leksaker, som tydligen är en ganska nyöppnad affär här i Södertälje. Vad jag har förstått så ligger den i Telgehuset, brevid JC typ? gt 2 chek it awt, verkar fett soft iallafall ;D aa så vi snackade lite om det och han berättade om vilda mäktiga danskar typ..

Har ju pillat på min blogg design lite osv men har inte kommit nån vart, men självklart så ska Krall klaga på den haha! XD Anywayz, har fått lite idéer nu om hur jag ska fixa vidare och så.. gäller bara att orka pillet -.-

Well, im out. Peace!

godmorgon!

fortfarande hemma hos ru, vaknade av att deras hund Snobben höll på att skälla på nånting xd äter lite leverpastejsmacka och dricker juice <3 (asså, gud vad apelsinjuice är underbart gott o_O)

blev sent inatt igen.. eller tidigt imorse, heter det >< lyckades slita mig från datorn vid halv 5, då ja la mig i sängen och kollade på tv. America's Funniest Home Videos! Alltid lika kul ju XD Jag tycker seriöst att vi borde ha det här i Sverige oxå, dvs om inte vi lyckas förstöra programmen helt och hållet som vi gjorde med Hål i Väggen och Ballar av Stål >_> oh gosh vad dåliga svenskar är på tv, srsly..

well, inte mycket att säga om dagen, since i juz woke up ^^
hör av mig sen! Peace!

seg dag..

mh, sov fett länge "inatt".. somnade runt 6 på morgonen och klev upp ur sängen runt 16tiden.. höll på att somna på tåget oxå ><

har lyckats hålla mej borta från mitt DS så länge att mina blommor på Animal Crossing har ruttnat oxå, vilket inte är kul för ja har hållt på med dom i ett år typ :c

anyways, nu sitter jag hemma hos Linda och chillar med musik :D vi har precis ätit svingod mat som hennes mamma var så snäll och gjorde, och så har vi käka godis å glass hah <3

mh, har pillat lite på min blogg design oxå men har inte riktigt kommit på nånting bra än riktigt. Jobbar på det fortfarande ;)

yes men nu ska vi leta efter en låt som Linda vill höra ^^

cheers!


aight, lez go!

MIN BLOGG, hah det trodde jag aldrig!
mh, satt å tänkte hur ja skulle designa den osv men står still i huvet så jag sket i det totalt istället. Antar att jag kanske gör det senare eller så låter jag det vara såhär bara. Ändrar nog lite småsaker i smyg då och då, förstår ifs inte så mkt men anyways :)

ah, sitter här i brorsans rum och lyssnar på musik. Hade en ganska seg natt inatt faktiskt..
Igår så hade jag ingenting att göra så jag la mig i sängen och drog på Super Mario 64 (som så många andra dagar) och messade lite.. sen somnade jag helt plötsligt vid 21:50 nån gång, så vaknade jag 01:00 och tänkte typ "uhhh... va ere för dag idag? ;s" sen när ja insåg att det inte var morgon än så tog ja av mej byxorna å linnet osv för att somna om.. SÅ KUNDE JAG INTE SOMNA OM! ;@ jag försökte verkligen i 4-5 timmar tills jag gav upp och bara väntade på att gå upp lixom.. låg i sängen å gjorde i princip ingenting från kl 01:00 till 07:30 ungefär..

Har haft många såna nätter, att jag bara ligger och inte kan sova i flera timmar tills det blir morgon och man ger upp. Så går man upp, käkar frukost osv.. sen somnar man runt 14:00 tiden och vaknar 18-19 på kvällen. Då vet man att natten därpå kommer vara lika lång och jobbig.. funderar faktiskt starkt på att fixa sömnpiller, men vill helst hålla mej borta från sånt. Får se hur ja styr upp det, det löser sig som allt annat ;)

well, måste vara världens mest ointressanta blogginlägg, i guez..
lägger in en ASFET låt så blire bra! ;)