| |

Super Smash Bros Brawl

...är spelet som gäller här hemma nuförtiden! Jag och mina bröder sitter och nöter det, mestadels Break The Targets och pressa hundradelarna! Vi har gjort rätt snygga 2 Players BtT också!
Håller även på att fixa alla challanges, har några kvar typ.. klara BOSS BATTLESINTENSE! Helt sick..

Jag älskar Smash Bros serien starkt för båda hoppen har varit STORA förändringar!
SSB(N64) till SSBM(NGC) var den mest synliga förändringen grafikmässigt. SSBM blev mer fartfyllt också med snabbare rörelser. Det var mycket som utvecklades till det bättre i Melee.

Hoppet från SSBM(NGC) till SSBB(Wii) var ännu mer extremt! Mycket detaljrika banor och framförallt alla items, pokéball's, trophies, assist trophies, musik, fiender, attacker, banor. Det är nostalgi så det skriker om det, en Nintendo g33k's paradis kan man säga!
Keep playing! / Deas

RPG Maker VX

Duh helloooo~

Så.. jag är kär i att skapa saker i spel! Spelet Trials HD till 360 är ju sann lycka för mig, där man kan göra helt flippade banor! Eller Guitar Hero där man kan göra helt egna låtar att spela! Anyways, det är tur att g33ks existerar i våran värld som skapar program som är simpla nog, även för mig, att göra ett HELT EGET spel i.



Jag håller på med ett spel just nu, där man börjar i ett rum och ska ta sig vidare. Jag försöker att göra det så klurigt (och läskigt!) som möjligt och har faktiskt kommit på ganska fyndiga saker! :) Kom gärna med idéer!

Har tidigare gjort ett spel med en kompis som vi döpte till The Real Deal, haha. Det var mest ett sätt för mig att lära mig programmet bättre och kunna använda och förstå det. Gjorde rätt schyssta grejer där med.. fortfarande n00b stuff men ändå! :D

Om det är någon som har lust att testa mitt spel så är det bara att kommentera he he he..

Hello!

Nej, nu är det nog dags att börja blogga lite igen. Eller jag skriver mest det jag vill, sen om jag har läsare eller inte spelar inte så stor roll.. XD men ska försöka köra typ dagligen eller nåt..


K, what's new... Jag har köpt ett svart Nintendo Wii <3 fick med Mario Kart och sen köpte jag Super Smash Bros Brawl och New Super Mario Bros. Kvar att köpa är Super Maro Galaxy 1 & 2 MINST. Jag vet att det är billigare att chippa och vara heftig kille, men jag är lite collector av mig också :D

Ska nog dra igång mitt Nintendo DS spelande igen tror jag.. varit sugen på Pokemon ett bra tag. Får se hur jag gör med det :D

Jaja, bye ^^
Keep playing! / Deas